Anton holmquist instagram

Anton Holmqvist (@holmqvist02) • Instagram photos and videos

1276 Followers, 1674 Following, 10 Posts – See Instagram photos and videos from Anton Holmqvist (@holmqvist02)

Anton Holmqvist (@aantonholmqvist) • Instagram photos and …

346 Followers, 699 Following, 984 Posts – See Instagram photos and videos from Anton Holmqvist (@aantonholmqvist)

Anton Holmqvist (@ante_1_3) • Instagram photos and videos

298 Followers, 872 Following, 232 Posts – See Instagram photos and videos from Anton Holmqvist (@ante_1_3)

Anton Holmqvist (@antonlh_) • Instagram photos and videos

174 Followers, 264 Following, 3 Posts – See Instagram photos and videos from Anton Holmqvist (@antonlh_)

Anton Holmqvist (@anton_holmqvvist) • Instagram photos and …

152 Followers, 261 Following, 24 Posts – See Instagram photos and videos from Anton Holmqvist (@anton_holmqvvist)

Sweaty Business on Instagram: “#sweatybusinesspod avsnitt 33

Sweaty Business on Instagram: “#sweatybusinesspod avsnitt 33 – #vadegrejen med Bruce?I detta avsnitt träffar vi Anton Holmquist och Magnus Elm som är grundare till den digitala träningstjänsten Bruce (@brucepass), som gör det möjligt för medlemmarna att träna på flera hundra olika träningsanläggningar och ger träningsanläggningarna möjligheten att hitta nya kunder.. . .Idén till Bruce föddes ur frustration. Magnus Elm hade ägnat tre år åt att resa jorden runt efter att ha sålt ett bolag, sin lägenhet och “alla onödiga prylar”. Men något han inte hade lyckats med under den här tiden var att frysa sitt konto hos en stor gymkedja – som därför hade rullat på. Det var på flyget hem till Sverige igen från Kalifornien som han kom på Bruce, ett digitalt gymkort som användarna kan använda på flera olika träningsställen – utan bindningstid. Tillsammans med Anton Holmquist byggde de appen som lanserades på svenska marknaden i början av 2017.. . .I den här intervju pratar vi om deras egna resor fram till där de är idag, hur de ser på träningsbranschen, framtiden för Bruce och mycket annat. Just det – namnet! Bruce. Det kommer sig av att de ville skapa ett personligt namn, inte ett beskrivande. Man ska kunna relatera till Bruce som en person med värderingar och åsikter. Batman låg högst upp på önskelistan, men det var givetvis varumärkesskyddat. Så då fick det istället bli Batmans alter ego, Bruce (Wayne). Häng med.. . .Lyssna där poddar finns eller via länk i profilen.. . .#podcast #podd #brucepass #imwithbruce #brucepass #träning #träna #medlemskap #business”

13 feb. 2018 — … (@sweatybusinessmedia) on Instagram: “#sweatybusinesspod avsnitt 33 – #vadegrejen med Bruce? I detta avsnitt träffar vi Anton Holmquist…

47 Likes, 3 Comments – Sweaty Business (@sweatybusinessmedia) on Instagram: “#sweatybusinesspod avsnitt 33 – #vadegrejen med Bruce?I detta avsnitt träffar vi Anton Holmquist och Magnus Elm som är grundare till den digitala träningstjänsten Bruce (@brucepass), som gör det möjligt för medlemmarna att träna på flera hundra olika träningsanläggningar och ger träningsanläggningarna möjligheten att hitta nya kunder.. . .Idén till Bruce föddes ur frustration. Magnus Elm hade ägnat tre år åt att resa jorden runt efter att ha sålt ett bolag, sin lägenhet och “alla onödiga prylar”. Men något han inte hade lyckats med under den här tiden var att frysa sitt konto hos en stor gymkedja – som därför hade rullat på. Det var på flyget hem till Sverige igen från Kalifornien som han kom på Bruce, ett digitalt gymkort som användarna kan använda på flera olika träningsställen – utan bindningstid. Tillsammans med Anton Holmquist byggde de appen som lanserades på svenska marknaden i början av 2017.. . .I den här intervju pratar vi om deras egna resor fram till där de är idag, hur de ser på träningsbranschen, framtiden för Bruce och mycket annat. Just det – namnet! Bruce. Det kommer sig av att de ville skapa ett personligt namn, inte ett beskrivande. Man ska kunna relatera till Bruce som en person med värderingar och åsikter. Batman låg högst upp på önskelistan, men det var givetvis varumärkesskyddat. Så då fick det istället bli Batmans alter ego, Bruce (Wayne). Häng med.. . .Lyssna där poddar finns eller via länk i profilen.. . .#podcast #podd #brucepass #imwithbruce #brucepass #träning #träna #medlemskap #business”

Sorry för att pillowtalk videon inte är ute men Anton har varit …

Wilma Holmqvist on Instagram: “Sorry för att pillowtalk videon inte är ute men Anton har varit jätte sjuk!! vi ska spela in den så fort Han har lite ledig tid 💫”

23.7k Likes, 42 Comments – Wilma Holmqvist (@wilmaholmqvist) on Instagram: “Sorry för att pillowtalk videon inte är ute men Anton har varit jätte sjuk!! vi …

24K Likes, 42 Comments – Wilma Holmqvist (@wilmaholmqvist) on Instagram: “Sorry för att pillowtalk videon inte är ute men Anton har varit jätte sjuk!! vi ska spela in den så fort Han har lite ledig tid 💫”

Wilma Holmqvist (@wilmaholmqvist) • Instagram photos and …

437k Followers, 784 Following, 1210 Posts – See Instagram photos and videos from Wilma Holmqvist (@wilmaholmqvist)

Bruce grundare: ”Vi har byggt bolaget med vårt community”

Bruce grundare i Under 15: ”Vi har byggt bolaget med vårt community” – Dagens Media

4 okt. 2020 — Anton Holmquist, grundare av träningsappen Bruce, gästar Henric … går att beskriva som en korsning mellan Instagram och Kickstarter.

I det 146:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Anton Holmquist, medgrundare till träningsappen Bruce som utmanar de traditionella gymkedjorna.

Keywords: anton holmquist instagram