Antonio berntsson instagram

Antonio Berntsson Gonzalez (@antonioberntsson) • Instagram …

7453 Followers, 661 Following, 870 Posts – See Instagram photos and videos from Antonio Berntsson Gonzalez (@antonioberntsson)

Det hände en väldigt hemsk olycka igår. Min älskade pappa …

Nellie Berntsson Gonzalez on Instagram: “Det hände en väldigt hemsk olycka igår. Min älskade pappa som kört oss hela vägen till Italien fick igår kväll åka med ambulans in till sjukhus här i Italien. Han fick hela sadelskåpet över sig som han och jag skulle rulla ut. Han har nu brutet revben, nyckelben och punkterad lunga. Känns fruktansvärt tufft att vara här själv i Italien med ingen förälder. Men jag och Sanna är starka och fixar det pappa @antonioberntsson , bara du mår bra och får den hjälpen du behöver. Stort tack till alla som hjälpte oss på plats igår och tog hand om oss. Vi må vara unga, kan ingen italienska , pratar ok engelska. Men nu äter vi vårt första mål och har jobbat på sen 06 imorse. Fått iordning allt med hästar osv. Nu ska vi longera och sedan Vetcheck. Ikväll ska vi rida ut en sväng. Tur att jag har @sannaneilander aka bästis här. Bästa bästa pappa vad jag älskar dig. Känns sjukt tungt att inte kunna åka med dig igår. Men jag vet att du vill att jag är med hästarna. 🦄❤️ hästtjejer är något ni ska ha killar!”

8150 Likes, 186 Comments – Nellie Berntsson Gonzalez (@gonzanellie) on Instagram: “Det hände en väldigt hemsk olycka igår. Min älskade pappa som kört oss …

8,150 Likes, 186 Comments – Nellie Berntsson Gonzalez (@gonzanellie) on Instagram: “Det hände en väldigt hemsk olycka igår. Min älskade pappa som kört oss hela vägen till Italien fick igår kväll åka med ambulans in till sjukhus här i Italien. Han fick hela sadelskåpet över sig som han och jag skulle rulla ut. Han har nu brutet revben, nyckelben och punkterad lunga. Känns fruktansvärt tufft att vara här själv i Italien med ingen förälder. Men jag och Sanna är starka och fixar det pappa @antonioberntsson , bara du mår bra och får den hjälpen du behöver. Stort tack till alla som hjälpte oss på plats igår och tog hand om oss. Vi må vara unga, kan ingen italienska , pratar ok engelska. Men nu äter vi vårt första mål och har jobbat på sen 06 imorse. Fått iordning allt med hästar osv. Nu ska vi longera och sedan Vetcheck. Ikväll ska vi rida ut en sväng. Tur att jag har @sannaneilander aka bästis här. Bästa bästa pappa vad jag älskar dig. Känns sjukt tungt att inte kunna åka med dig igår. Men jag vet att du vill att jag är med hästarna. 🦄❤️ hästtjejer är något ni ska ha killar!”

Grattis Antonio 34 år! Du har fått världens gulligaste ungar …

8 Likes, 0 Comments – Smilla berntsson (@smillaberntssonse) on Instagram: “Grattis Antonio 34 år! ❤ Du har fått världens gulligaste ungar!

Nellie Berntsson och ett liv med hästar – Blogg

Nellie Berntsson – Oskuld, Jacka, Hästar, Ask, Navelpiercing, Blogg

15 jan. 2023 — Föräldrar, Pappa Antonio Berntsson, mamma Josephine Berntsson … och nu är hon mest känd genom sina konton på Instagram och Facebook.

Ulrika ”Ponnymamman” Fåhraeus: Kan folk inte läsa? – Ridsport

Ulrika ”Ponnymamman” Fåhraeus: Kan folk inte läsa? | Ridsport

3 apr. 2015 — Josephine Berntsson gick in på min dotters Instagram i jakt på bilder att slå ner på, hon hittade en som hon kritiserade offentligt.

Det har gått en knapp vecka sedan min debattartikel för SVT Opinion kom ut. I den tog jag upp den växande utseendefixeringen i stallen och hur modeindustrin slår klorna i barn som bloggar. Artikeln spreds som en löpeld och väckte en väldig debatt.

Olycksdrabbad resa till Arezzo för Nellie Berntsson – Hippson

Olycksdrabbad resa till Arezzo för Nellie Berntsson

5 apr. 2017 — Pappa Antonio Berntsson Gonzalez agerar chaufför och groom och – naturligtvis – förälder under resan. Med är även kompisen Sanna och under …

Mot alla odds gör i morgon 16-åriga Nellie Berntsson sin första start i Arezzo. I fredags kraschade hon illa i en oxer med ambulansfärd och röntgen som följd. I söndags skadades pappa Antonio allvarligt vid en olycka på tävlingsplatsen i Italien och ligger nu på sjukhus. Nellie är skärrad, men vid gott mod.

Kontakta oss – Linde+Larsen

Antonio Berntsson Sales Manager Sweden. +46 (0)76 315 9080 · aob@LindeLarsen.com. Martin Nirot-Art Madsen Sales Executive.

Nellie Berntssons kärleksförklaring till Lancelot Hedman Graaf

6 feb. 2020 — Han är thaiboxare och har en grym idrottskarriär framför sig, precis som Nellie Berntsson, som tävlar i ridning. På Instagram ger paret nu …

Nellie Berntssons kärleksförklaring till Lancelot Hedman Graaf efter tv-framträdandet. Se den söta hyllningen på Modette.se.

Nellie Berntsson stoppas från EM av landslaget: “Mobbing”

20 juli 2017 — Landslagsledningen hade inte uppskattat att Berntsson en gång tidigare uttryckt sig kritiskt på Instagram om en landslagsrepresentant som …

Keywords: antonio berntsson instagram