Systembolaget Älvsjö – Öppettider och Information för Systembolaget i Älvsjö och Katrineholm

Systembolaget är Sveriges statliga alkoholmonopol och har olika butiker runt om i landet, inklusive Älvsjö och Katrineholm. Här är öppettiderna för Systembolaget i dessa städer:

Systembolaget Älvsjö

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Systembolaget Katrineholm

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Information om Systembolaget

Systembolaget är en viktig aktör i Sverige när det kommer till försäljning av alkoholdrycker. Det grundades år 1955 och har sedan dess ansvarat för att sälja alkoholhaltiga drycker till svenska konsumenter. Systembolaget bedriver sin verksamhet på uppdrag av svenska staten och har som mål att minska alkoholrelaterade skador och främja en sund alkoholkultur.

En av Systembolagets butiker finns i Älvsjö, en stadsdel i södra Stockholm. Denna butik är belägen på en strategisk plats och är lätt att nå med både bil och kollektivtrafik. Här kan invånarna i Älvsjö och omkringliggande områden köpa alkoholdrycker med varierande alkoholhalt. Butiken erbjuder ett brett sortiment och välutbildad personal som kan hjälpa till att svara på frågor och ge råd.

Katrineholm är en stad belägen i Södermanlands län. Även här finns en Systembolaget-butik som erbjuder invånarna i Katrineholm och omnejd möjlighet att handla alkoholhaltiga drycker. Butiken i Katrineholm har liknande sortiment som andra Systembolaget-butiker runt om i landet och har öppettider som är anpassade för att passa behoven hos de lokala kunderna.

Systembolaget spelar en viktig roll när det kommer till att kontrollera alkoholkonsumtionen i Sverige. Genom att hålla strikta ålderskontroller och informera om alkoholens påverkan på hälsa arbetar Systembolaget för att främja ansvarsfull konsumtion. Systembolaget erbjuder också alkoholfria alternativ och arbetar för att öka kunskapen om dessa produkter.

“Systembolaget är en viktig aktör i Sverige när det kommer till försäljning av alkoholdrycker. Det grundades år 1955 och har sedan dess ansvarat för att sälja alkoholhaltiga drycker till svenska konsumenter.”

Vi uppmanar alla kunder att handla ansvarsfullt och respektera de åldersgränser som finns för att köpa alkohol. Systembolaget är en plats där man kan göra ombeställningar och beställa drycker som inte finns i butiken. Det är en praktisk lösning för de som önskar få specifika produkter levererade till butiken.

Sammanfattningsvis är Systembolaget i Älvsjö och Katrineholm viktiga platser för de som söker alkoholhaltiga drycker av hög kvalitet. Med generösa öppettider och kunnig personal är dessa butiker väl rustade för att möta behoven och preferenserna hos sina kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Systembolaget i Älvsjö?

Systembolaget i Älvsjö är en butik som säljer alkoholhaltiga drycker med enbart svensk ursprungsmärkning.

Var ligger Systembolaget i Älvsjö?

Systembolaget i Älvsjö ligger på Älvsjö Stationstorget 2.

Vilka är öppettiderna för Systembolaget i Älvsjö?

Öppettiderna för Systembolaget i Älvsjö kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan 10:00-18:00 på vardagar och mellan 10:00-15:00 på lördagar.

Finns det något annat Systembolag i Älvsjö?

Ja, det finns ett annat Systembolag i Älvsjö som ligger på Älvsjöplan 1.

Vad är Systembolaget?

Systembolaget är en statlig monopolbutik i Sverige som har ensamrätt på försäljning av alkoholdrycker över 3,5 volymprocent.

Vad är skillnaden mellan Systembolaget och Systemet?

Det finns ingen faktisk skillnad mellan Systembolaget och Systemet, det är bara olika namn för samma butikskedja.

Vad är öppettiderna för Systembolaget i Älvsjö?

Öppettiderna för Systembolaget i Älvsjö varierar, men vanligtvis är de öppna mellan 10:00-18:00 på vardagar och mellan 10:00-15:00 på lördagar.

Finns det ett Systembolag i Katrineholm?

Ja, det finns ett Systembolag i Katrineholm som ligger på Drottninggatan 42.

Hur gammal måste man vara för att handla på Systembolaget?

Man måste vara minst 20 år för att handla på Systembolaget.

Vilka produkter säljer Systembolaget?

Systembolaget säljer ett brett sortiment av vin, sprit, öl och cider från hela världen, samt alkoholfria alternativ.

Artiklen Systembolaget Älvsjö – Öppettider och Information för Systembolaget i Älvsjö och Katrineholm har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 25 anmeldelser