Bra tillbehör för håret

Olika sorters tillbehör för håret kan verkligen göra skillnad! Hos yuaiahaircare.se finns det många bra produkter för ditt hår så väl som tillbehör. Vi går igenom några av dem nedan.

Curved Paddle Brush

Den här borsten har en rundad form som följer hårbotten och passar särskilt bra för att reda ut långt hår utan att dra eller skada håret. Den kan också hjälpa till att stimulera hårbotten och fördela naturliga oljor från hårrötterna till topparna.

Mikrofiberhandduk för hår

En mikrofiberhandduk absorberar vatten snabbt från håret utan att skada det genom att minimera friktionen. Det minskar risken för frissighet och skyddar hårets struktur jämfört med en vanlig handduk.

Deep Scalp Brush

Denna borste är utformad för att massera och rengöra hårbotten noggrant. Den kan hjälpa till att exfoliera och avlägsna döda hudceller samt öka cirkulationen i hårbotten, vilket kan främja hårväxt och ge en friskare hårbotten.

Bambu örngott

Bambuöverdrag till dina kuddar kan vara skonsammare mot håret än vanliga örngott. Materialet minskar friktionen vilket kan minska risken för skador och frissighet medan du sover.

Bredtandad kam

En bredtandad kam är skonsam mot håret och passar bra för att reda ut lockigt eller vågigt hår utan att orsaka skador. Den är också användbar vid applicering av balsam eller hårinpackningar jämnt genom håret.

Scrunchies

Scrunchies är mjuka, tygbaserade hårband som är skonsamma mot håret. De minskar risken för att skada eller dra av håret jämfört med vanliga elastiska hårband. Dessutom kan de vara skonsamma mot håret när det gäller att undvika veck eller märken efter att ha varit uppsatt.

Hårklämma

En hårklämma är användbar för att enkelt och snabbt fästa håret i olika frisyrer. De finns i olika storlekar och stilar för att passa olika hårlängder och tjocklekar. Genom att undvika att sträcka eller dra i håret kan de vara skonsamma för dagliga frisyrer.

Detangle Brush

Denna typ av borste är speciellt designad för att reda ut trassligt hår utan att orsaka obehag eller dra i håret. Dess mjuka, flexibla borst är skonsamma mot både vått och torrt hår och kan vara till stor hjälp för att minimera slitage och skador när du borstar igenom trassligt hår.

Dessa tillbehör kan vara fantastiska komplement till din hårvårdsrutin och kan bidra till att minska skador, frissighet och göra din hårvård mer skonsam och effektiv!